Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • SYS_ERROR,OSErr:43

    I get this error message all the time. It's not limited to one or more specific activities and pops up even when I'm not doing anything. There are a bewildering number of posts on this error message. Has Avid spoken to this error message with a specific explanation or specific troubleshooting...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Jim Marshall on Sun, Feb 21 2021
  • Media Composer First SYS_ERROR

    Hi there, The Media Composer First crashes when scanning the plug-ins. I have removed the folder as it has been suggested, but then I get the error: Exception:SYS_ERROR,OSErr:-5000. I have also removed all the files as it has been suggested and I am still getting the same error. Is there any solution...
    Posted to Community Issues and Suggestions (Forum) by OlaTG on Tue, Feb 2 2021
  • SYS_ERROR, OSErr:-5000 I've tried everything

    I know there are dozens of threads on this issue, but I've tried every single fix suggested, and non of them are working for me. Tech Support has been very slow in responding under the circumstance. I launch AVID Media Composer Ultimate It goes through the entire launch process. Then stops with the...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Eric on Fri, Jun 5 2020
  • SYS_ERROR, status:87 (new folders won't open)

    The full error is: Exception: SYS_ERROR, status:87 , msg:The parameter is incorrect. 18.10.4975 Problem: Inside a composer project after creating a new folder, the error appears when I try to open the new folder. I can open old folders, open bins, move bins, create media, save all with out errors. projects...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by JonnyAppleseed on Sat, Dec 1 2018
  • Re: 2018 Macbook Pros STILL not whitelisted?

    I have a 13-inch MacBook Pro 2018, and Media Composer 2018.8, but I am unable to launch with the error SYS_ERROR, OSErr:-5000. Is this related to the MacBook Pro 2018? Or a more general permissions issue? I have repaired permissions in every way I know how, repaired the startup disk in macOS Recovery...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by benrichardson on Sun, Aug 19 2018
  • Re: 2018 MacBooks w/10.13.6 not qualified yet.

    I have a 13-inch MacBook Pro 2018, and Media Composer 2018.8, but I am unable to launch with the error SYS_ERROR, OSErr:-5000. Is this related to the MacBook Pro 2018? Or a more general permissions issue? I have repaired permissions in every way I know how, repaired the startup disk in macOS Recovery...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by benrichardson on Sun, Aug 19 2018
  • MC 6 won't start for some local accounts. Exception: SYS_ERROR: OSErr: -5000

    Hi and thanks for your time : ) It seems that some of our stations refuses to start (AVID MC 6.0.4). It only happens on some local accounts, and only on two of the 13 stations we use. We use the above version of MC on 2010-2013 iMacs running Mountain Lion. Nothing out-of-ordinary has been done to the...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by coleg ceredigion on Tue, Mar 25 2014
  • DISK_IO_TIMEOUT on newly installed MC

    Hi, guys! I know this subject aint a new one, and that there are other threads out there concerning this. Anyhow, they don't seem to lead anywhere. I just reinstalled windows 7 on one of our 6 suites because it needed a fresh start. I am planning to do the same thing to two of the other oldest suites...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Storyteller_filmogtv on Wed, Jan 22 2014
  • Old AVID Xpress Pro system, need help setting up.

    Hello, I've recently pulled an old AVID system out of storage in my office and it was put up to me to see if we could set it up and use it, or if parts were missing. Thing is, I have never set up let alone touched an AVID system before. I have been scouring the internet since to try and find a setup...
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by rubykawasai on Mon, Mar 19 2012
  • AIRSPEED

    I have encountered this issue with airspeed stand alone configuration Error:internal error in the DLL that send media to the play back device:plutoframe Sender::unhandled exeption caught Can any body help me?
    Posted to Broadcast Newsroom (Forum) by mohamedabdu on Sat, Oct 31 2009
Page 1 of 2 (16 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller