Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Difficulty Exporting

    I have AvidMediaComposer|First and can't seem to export my final sequence. Unlike in the past when I could go into File>Output>Export, all I can find is a "publish to" option. I attempted to "publish to" youtube, my desktop, and a SD card but every time Avid crashed immediately...
    Posted to Community Issues and Suggestions (Forum) by Skylar Cole on Tue, Jun 8 2021
  • SD 16:9 from Digibeta

    I bought MC 2018 when it first appeared and then, unfortunately, immediately went AWOL (long story), Anyway - I'm back! I digitised a Standard Def programme in 16:9 from Digibeta tape. I used 25i PAL with Aspect Ratio 16:9 selected, and recording at 1:1 MXF. All looks great within Avid, but when...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Roger Owen on Fri, Apr 17 2020
  • Playback won't start in SD project with NitrisDX attached

    Greetings, after installing MC 2019.8 (Win10 64bit on z640) playback of a source clip or a timeline in a SD project (720x576 25p) won't start. No matter if I press L, the spacebar or the play button an the screen, the play icon only becomes green for the fraction of a second, but playback does not...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by mecom on Wed, Sep 18 2019
  • Re: Mixed Aspect Ratio Media Query

    Hi all, I have been researching a bit in the past couple of weeks on upscaling solutions from SD to HD. I came across this article on RedsharkNews: https://www.redsharknews.com/production/item/6227-how-ai-is-helping-to-make-the-best-classic-tv-series-restorations in the comment section a user describes...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Jojo Likar on Wed, Mar 27 2019
  • Edit while growing not working with HD files but working properly with SD files

    Hey guys, Thanks in advance for any help. When I have HD material being ingested and I try to edit while growing it doesn't work. I can only do it when the clip is completed. I just see the information capture in progress. As for the SD it works properly. Do you have any idea why this is happening...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by jrodrigues6 on Mon, Dec 10 2018
  • Dead End - Do not understand specs from TV Broadcaster

    Hello Everyone, I've try to search the answer everywhere but can't find it, here's the problem : My TV Broadcaster I works with on the last 3 years, starting to broadcast in Digital and ask me to kind of file FOR SD Broadcast : Type of File : .mov SD 16/9 - 1024x576 Codec : mpeg30 MXF FOR...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Steve on Wed, Jan 6 2016
  • Titles break up in Sorenson QT Ref

    I've been trying to process an SD project in Sorenson 8.1 by bringing in a QT Ref file for export for YouTube. Looks fine, expect for the titles, which end up looking broken/eaten up. The settings I'm using are the ones for the YT preset, except that I've boosted the data rate to 8000, and...
    Posted to General Discussion & Off-Topic (Forum) by Andy Golebiowski on Thu, Apr 24 2014
  • Render problem due to frameFlex

    Hi, I would like to work on a video which is on a dvd.I extract it with mpeg streamclip. I make a appleprores LT 1024x576 video. In MC 7, I do an ama link on it and i transcode it on background. Without any problems, i do my background transcode using 2:1 MXF codec. While this transcode in background...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by T3nk92 on Wed, Apr 16 2014
  • Kona 3G Audio Input deselcts when trying to capture with Avid DS

    I am using DS 10.5.2.1011, with Kona 3G - AJA ControlPanel 10.3.4 build 22 64bit. Windows 7 Professional, HP Z800. I can't tell you the last time any of it was updated because I'm new to the company that owns these. I've been here about 7 months, and they've been worknig fine together...
    Posted to Avid DS (Forum) by mattycolch on Wed, Dec 11 2013
  • SD MXF in MC7

    Hi everyone, we recently ran into a problem with a client wanting a .MXF-file in SD. However, we are having trouble exporting this from MC7. Does anybody have any idea how this can be fixed, or if this is even at all possible anymore? Sincere regards, BeTheB
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by BeTheB on Mon, Dec 2 2013
Page 1 of 6 (53 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last ยป

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller