Search

Page 1 of 25 (250 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Re: Media Composer First crashing

    [quote user="fhmusicstudio"] Hi! I have the same problem. I have a 2018 PC with 16 GB of RAM and Media Composer First gets all the way up to ALMOST loading... but then just crashes. I've tried uninstalling and reinstalling it. Help! :) [/quote] As Ralph is saying, Are you getting an error message? What do you see in the loading windows
    Posted to Media Composer | First Forum (Forum) by Philip Kapadia on Thu, May 6 2021
  • Re: 2020.4 Avid background services pending

    Yes, Appears to be a very common problem! Have a look at my thread on this: https://community.avid.com/forums/p/202699/905347.aspx Contacted support 2x they won't help me though because I'm a Ryzen/GTX runner. Waiting for an update.. maybe it'll sort itself out in the future.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Philip Kapadia on Thu, May 6 2021
  • Re: Missing tool palette

    [quote user="Adrian Redmond"] I turn again to the wisdom of other editors... When I set up my first Avid MC in 2013, I created a selection of user defined workspaces which I have used, mostly unmodified, ever since. In each workspace I have the tool palette visible somewhere and this is the often most useful window for me, as regularly used
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Philip Kapadia on Thu, May 6 2021
  • Re: Help! Avid stopped exporting

    [quote user="madla"] Hello, I am under a deadline. Help! I onlined 4 30 sec sequences, relinking to XAVC 4K Intra Class 300 and AVC Long-GOP High (1080p) clips. The share about 60 percent footage and images. I set the export to H.264 3840X2160. One of the videos was exported, then the export stopped. I can't get the Avid to export these
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Philip Kapadia on Wed, May 5 2021
  • Re: Subclips will not load into Source monitor from script

    [quote user="Tim"] If I add master clips or groups to a script, they will open in the source monitor when I double click on them, which is normal. However, if I use subclips they do not load in the Source monitor when double clicked. Has it always been this way, or is this a bug? We are running MC version 2021.5. [/quote] Subclips are supposed
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Philip Kapadia on Wed, May 5 2021
  • Re: Can I just tell you how AMAZING my Avid is working?!

    [quote user="luca.mg"] [quote user="Philip Kapadia"]My god.. Just reading this back now. I'm so sorry for this Luca, I facepalm just reading this... [/quote] My bad, I went reading backward, I'm sorry as well, it must have been one of those I woke up on the wrong leg mornings... glad to know the AMD gear is performing well
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Philip Kapadia on Wed, May 5 2021
  • Re: Setting local color on grouped clips

    [quote user="Telegram!"] [quote user="Philip Kapadia"] [quote user="Telegram!"] http://resources.avid.com/SupportFiles/attach/Media_Composer_Editing_Guide_2020.x.pdf Looks like it was spelled out in the manual the whole time...imagine that. [/quote] Not all of us have the time to look through a 1387 page long manual, and
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Philip Kapadia on Wed, May 5 2021
  • Re: Can I just tell you how AMAZING my Avid is working?!

    [quote user="luca.mg"] [quote user="philip kapadia"] Hi, I mean, it looks good but I could do excatly the same in adobe premiere xD. I can see that you've rendered your effects on the timeline, and your probably editing this offline so there shouldn't be any surprises about the speed lol Philip [/quote]First post ever for
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Philip Kapadia on Tue, May 4 2021
  • Re: Setting local color on grouped clips

    [quote user="Telegram!"] http://resources.avid.com/SupportFiles/attach/Media_Composer_Editing_Guide_2020.x.pdf Looks like it was spelled out in the manual the whole time...imagine that. [/quote] Not all of us have the time to look through a 1387 page long manual, and not all of us can understand some of the terminology used in that manual
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Philip Kapadia on Tue, May 4 2021
  • Re: Setting local color on grouped clips

    [quote user="M Shade"] This!! This is it! You did it! Can't believe this is actually the solution, but hey - it works. Thanks very much for taking the time to figure this out and for sharing the solution with me. [/quote] No worries haha, Glad I was able to help.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Philip Kapadia on Tue, May 4 2021
Page 1 of 25 (250 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller