Search

Page 30 of 30 (300 items) « First ... < Previous 26 27 28 29 30
  • Re: Patch 5.0.3.5 another definite no-go

    Believe I read that the .msp or .msi update files should be in same folder as orig. v5 installer. I can certainly get the last x2 updates to install, just not to behave properly. Gus -- you can check to see if the updates are installed, though not certain where this is on a Mac nowadays. On a PC it's under settings/control panel/programs (for Vista
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Wed, Nov 3 2010
  • Re: Patch 5.0.3.5 another definite no-go

    Answered myself too quickly on this - 5.0.3.5 has continued to periodically crash, sometimes after two hours, sometimes in less than a minute. Uninstalled v5, reinstalled update 5.0.3.2, and all is well, if not a real PIA. But apparently mine is the only system to suffer from the last two updates ;>)
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Mon, Nov 1 2010
  • Re: Patch 5.0.3.5 another definite no-go

    Update -- was advised to re-download and install 5.0.3.5 patch (believe it was a slightly newer version that 1st, at least according to file origin time stamp) and this did the trick. This version also seems to remediate the problem we encountered w/ seqs in 5.0.3.4.
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Thu, Oct 28 2010
  • Patch 5.0.3.5 another definite no-go

    Had some time this afternoon to update, and went successfully on x2 MCs to 5.0.3.5. However, the Symphony 5.0.3.5 update crashed upon 1st contact once SN launched; the project opened on desktop, HD displayed on monitor, but as soon as I clicked anywhere the white gauze of Vista came over the gui, giving me the prompt to close out. This was worse than
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Tue, Oct 26 2010
  • Re: Source side color correction functionality

    It worked as you describe, and as expected in 3.5.9. I haven't had a situation to test the Master v. Source clip hierarchy problem yet in 5.0.3.
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Wed, Oct 20 2010
  • Re: MX02 Mini installation story/Problems

    Shaun, Perhaps I'm misinterpreting - you mentioned uninstalling 5.0.3.4 and reinstalling. You know that the 5.0.3.x files are only patches that need to be installed on top of the full install (believe in this case 5.0.3). Readily evident in file size, etc.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by bonang on Mon, Oct 18 2010
  • Re: Patch 5.0.3.4 a definite no-go!

    Thanks for reporting back, Marianna. However, and not to be overly semantic, this is more than a bug - it makes this version for Symphony totally unusable, as NO sequence will play in the Record window. 5.0.3.2 shall thus rock on... Since I've got you on the proverbial line - is anything being done about the bug I reported some weeks ago, and see
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Sat, Oct 9 2010
  • Re: Patch 5.0.3.4 a definite no-go!

    Yes, it would be good to hear that Avid is at least working on this issue - perhaps it's an extra nasty one! As I wrote, we rolled back to 5.0.3.2 w/out problem - just uninstalled the update from the Control Panel menu. You can see my sys specs. If you are getting the same errors as I reported, you should try to uninstall/reinstall Symphony...but
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Thu, Oct 7 2010
  • Re: Patch 5.0.3.4 a definite no-go!

    Sorry, Marianna, I cannot - after ensuring that there wasn't anything else beside the 5.0.3.4 patch that could have caused the problems, rebooting thrice, power down/up, etc., I rolled back to 5.0.3.2 (apparently 5.0.3.3 was a no-no too), as I needed to work! What I can say -- there were multiple prompts per error. Hitting "play" on the
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Tue, Oct 5 2010
  • Patch 5.0.3.4 a definite no-go!

    Just installed the latest patch, and SN will not play ANY sequences in the Record (right) window. Tried it in x4 projects. You get a stream of Access Violation error codes. Oddly enough, anything will play in the Source window, including sequences. Rolled back to 5.0.3.2 and all is well...ermmm, as good as this release is so far, that is, which is certainly
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bonang on Tue, Oct 5 2010
Page 30 of 30 (300 items) « First ... < Previous 26 27 28 29 30

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller