Latest post Thu, Feb 22 2024 12:39 AM by helekearns. 9 replies.
Page 1 of 1 (10 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Nov 21 2021 3:25 PM

    • jcmcnamee
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Brooklyn, NY
    • Posts 372
    • Points 3,990

    bug loading source markers

    This has been around for a bit and still happens for me in 2021.9. If I am working in the timeline and have the markers window open and I load a clip in the source window that has markers, the markers window doesn't switch to the source markers. For the past year or so (at least) I have to click on the record window then back to the source window for them to load. I'm pretty sure it didn't do this in the past.

    Media Composer 2022.12 / OS 13.1 / 27" iMac 5K 2017 [4.2 GHz Intel Core i7, 64 GB ram, Radeon Pro 580 8 GB] [view my complete system specs]
    Filed under: , ,
  • Tue, Nov 23 2021 12:47 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 2,932
    • Points 32,370

    Re: bug loading source markers

    Hello jcmcnamee,

      I started a support ticket so we can investigate and document for possible bug tagging. The case number is 04296990.

    The support team will reach out to assist you.

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.15.7 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Thu, Mar 24 2022 4:32 PM In reply to

    • jcmcnamee
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Brooklyn, NY
    • Posts 372
    • Points 3,990

    Re: bug loading source markers

    Hi @RalphC, this ticket was closed without resolution because I couldn't figure out how to exactly reproduce it last time but I finally did now. Can we open it back up so I can send a screen recording?

    Media Composer 2022.12 / OS 13.1 / 27" iMac 5K 2017 [4.2 GHz Intel Core i7, 64 GB ram, Radeon Pro 580 8 GB] [view my complete system specs]
  • Fri, Mar 25 2022 4:11 PM In reply to

    • jcmcnamee
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Brooklyn, NY
    • Posts 372
    • Points 3,990

    Re: bug loading source markers

    Steps to reproduce:

    1- Have something loaded in both source and record monitors (easier to see this bug if there are markers on both)

    2- Click on source monitor

    3- Open marker window USING THE MENU (even if it is already open, load it from the menu Tools/Markers)

    4- Marker window is displaying markers from the record monitor even though we were in source.

    This is 100% reproducible for me. Friends on 2018.12.8 mac and 2018.12.11 pc don't have the bug. I think it was introduced later than that. I'm on 2021.12 mac. Another editor on 2021.12 mac can also reproduce.

    Media Composer 2022.12 / OS 13.1 / 27" iMac 5K 2017 [4.2 GHz Intel Core i7, 64 GB ram, Radeon Pro 580 8 GB] [view my complete system specs]
  • Mon, Mar 28 2022 4:11 PM In reply to

    • jcmcnamee
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Brooklyn, NY
    • Posts 372
    • Points 3,990

    Re: bug loading source markers

    Could we re-open or make a new case # for this since I figured out how to reproduce?

    RalphC:

    Hello jcmcnamee,

      I started a support ticket so we can investigate and document for possible bug tagging. The case number is 04296990.

    The support team will reach out to assist you.

     

    Thanks,

    RalphC

     

    Media Composer 2022.12 / OS 13.1 / 27" iMac 5K 2017 [4.2 GHz Intel Core i7, 64 GB ram, Radeon Pro 580 8 GB] [view my complete system specs]
  • Thu, Mar 31 2022 11:24 AM In reply to

    • dlogneb
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Aug 27 2014
    • Posts 283
    • Points 3,385

    Re: bug loading source markers

    I too have this bug, but on 2018.12.x. 

     

    Had hoped it was resolved in in 2020+.   It's been around so long it's muscle memory for me to toggle source record whenever I want to see source markers.

     

     

    Avid MC 2022.10 & 2022.7 Mac Os Monterey (12.6.1 & 12.3.1) MacStudio Apple M1 Ultra 128GB [view my complete system specs]
  • Thu, Mar 31 2022 11:27 AM In reply to

    Re: bug loading source markers

    jcmcnamee:

    Could we re-open or make a new case # for this since I figured out how to reproduce?

    Create a support case here: https://www.avid.com/learn-and-support/contact-support

    Or email Chris: [email protected]

    Editing Movie Magic.

    My Equipment & System Specs

    Media Composer Ultimate 2022.12.2 | Pro Tools Studio 2022.21 | Sibelius Artist 2022.12 

  • Fri, Jul 1 2022 4:49 PM In reply to

    Re: bug loading source markers

    Hi all.

    Just wanted to chime-in and say that this is officially logged, and being looked into. 

     

     

    ------

    Chris Bové
    Manager, Avid's Digital Customer Success Team
    [email protected] 

  • Sun, Jul 3 2022 1:36 PM In reply to

    • jcmcnamee
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Brooklyn, NY
    • Posts 372
    • Points 3,990

    Re: bug loading source markers

    Big Smile

    Chris Bové:

    Hi all.

    Just wanted to chime-in and say that this is officially logged, and being looked into. 

     

     

    Media Composer 2022.12 / OS 13.1 / 27" iMac 5K 2017 [4.2 GHz Intel Core i7, 64 GB ram, Radeon Pro 580 8 GB] [view my complete system specs]
  • Thu, Feb 22 2024 12:39 AM In reply to

    • helekearns
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Apr 22 2013
    • Posts 1
    • Points 5

    Re: bug loading source markers

    Hi Chris! Any updates on this? This bug has driving me nuts for years, and is still an issue it seems in the new Ultimate 2023. 

     

    Chris Bové:

    Hi all.

    Just wanted to chime-in and say that this is officially logged, and being looked into. 

     

     

Page 1 of 1 (10 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller