Latest post Sat, Sep 26 2020 1:03 PM by BarkinMadd. 0 replies.
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Sep 26 2020 1:03 PM

    • BarkinMadd
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Ontario, Canada
    • Posts 4,821
    • Points 63,225

    Bug: Frame cache goes stale and requires manual flush re: Titler+

    Steps:

    1. new Titler+

    2. create lower third

    3. animate in some way such as sliding-in from left

    4. exit by restoring default edit workspace

    5. observe the animation and decide to edit it

    6. return to the Titler+ editing by selecting 'Add/Edit Title' on clip

    7. modify the animation

    8. edit back to the edit workspace

    9. playback title animation in sequence

     

    Expected:

    Modifieid animation observed in the effects editor should now appear when playing the sequence

     

    Observed:

    The previous animation plays and requires a manual video frame flush (Site Settings > Media Cache) to then see the updated animation.

     

    Notes:

    Not sure if this is 100% repeatable. I was just doing a quick animation test to see how difficult it would be to slide-on and fade a lower third (I was curious because one of the other members of this forum noted that this was virtually impossible with Titler+).

    MC 2020.8

    MC 2021.6 | QT 7.7.9 | Continuum 2021 | Sapphire 2021 | Mocha Pro 2021 | Titler Pro 7.7 | Windows 10 Pro x64 (21H1) | System: Asus x299, i9-7940X (4.1GHz... [view my complete system specs]

    Steve

    ______________________

    www.nelliedogstudios.com

Page 1 of 1 (1 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller