Latest post Tue, Jun 28 2022 1:04 PM by Tentaor. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Jun 27 2022 9:54 PM

    • Tentaor
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Nov 15 2007
    • Posts 45
    • Points 510

    BUG. Noises in AMA linked mp3's

    If I link a MP3 a lot of noises and "clicks" are heared in the playback. O tested It on two Macs (Catalina and last Media Composer versión). If I consolidate It  noises are tranfered to the nee file. 

     

    Media Composer 2022.7 MAC STUDIO MAX 64GB MAC OS 12.3.1 Monterey /// IMAC 27 LATE 2013 32 GB RAM MAC OS Catalina 10.15.7 [view my complete system specs]
  • Tue, Jun 28 2022 12:43 PM In reply to

    Re: BUG. Noises in AMA linked mp3's

    Hi,

    Can you try importing your audio file and see if you find any issues with the clip?

    Editing Movie Magic.

    My Equipment & System Specs

    Media Composer Ultimate 2022.7 | Pro Tools Studio 2022.6 | Sibelius Artist 22022.5

  • Tue, Jun 28 2022 1:04 PM In reply to

    • Tentaor
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Nov 15 2007
    • Posts 45
    • Points 510

    Re: BUG. Noises in AMA linked mp3's

    In Monterey there is no option available to direct import mp3´s

    Media Composer 2022.7 MAC STUDIO MAX 64GB MAC OS 12.3.1 Monterey /// IMAC 27 LATE 2013 32 GB RAM MAC OS Catalina 10.15.7 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller