Latest post Thu, Jan 6 2022 7:41 AM by hbrock. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jan 5 2022 5:51 PM

    • Jackyk
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • NYC
    • Posts 224
    • Points 2,860

    NEW Graid 12 TB seems slow - multicam mode

    Hi Does anybody have an issue with jerky playback

    on a quad multicam?

    My co wroker hads a single Gdrive and plays smooth.

    Same iMAC - 32G RAM

    Its a 1080 project, should be fine.

     

    IMac 2020 - 2021.9 Imac 2017 - 2021.9 [view my complete system specs]

    -MOJO SDI with AVID MC 7.0 -XW8400 - 4 Gig RAM -FX3500Nvidia GForce -Internal Sata sys drive,and a SATA 2 drive RAID -Addonics eSata controller ADSA3GPX1-2E on slot 4 -External Addonics Box w RAID 5 with five SATAII 300gig drives

  • Thu, Jan 6 2022 7:41 AM In reply to

    • hbrock
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Bainbridge Island, WA
    • Posts 5,568
    • Points 64,850
    • Moderator: Avid Xpress Pro Mac
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: Media Composer Getting Started

    Re: NEW Graid 12 TB seems slow - multicam mode

    First thing to check: if you're connecting via Thunderbolt 3 make sure the cable has a Thunderbolt icon on the connector if it doesn't you could be running at USB 2 speeds.

    There are some variables to consider: Same resolution and codec as your co-worker? Are you using DNX 175 while your co-worker has DNX 36 sources. Same connection between the drive and the computer? Are you both using Thunderbolt or is the slower drive connected using USB-C?  

    MacPro, MacBook Pro and a Cube (masquerading as a kleenex dispenser). [view my complete system specs]

    Must think of something clever to go here...

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller