Latest post Mon, Jan 7 2019 2:30 PM by Core van der Hoeven. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Jan 6 2019 11:53 AM

    audio error after audio plugin

    Hi there,

    Haven't post here for a long time the system works fine, but I get a audio error after using a audio plugin.It doesn't happen every time and on severel plugins for instance time shift and voice de-noise 

    the error is:   FATAL_ERROR, msg:Audio consumer duration differs from video edit duration by -8.000000 samples.

    anyone can help me?

    Core

    p, li { white-space: pre-wrap; }

    mac pro 3.5 GHz 6 - Core intel xeon E5, 32 GB 1867 MHz DDR3, AMD FirePro D500 32GB ram 2x addonics eSATA raid tower 3 thunderbold-LaCie eSATA Hub ... [view my complete system specs]
  • Sun, Jan 6 2019 1:03 PM In reply to

    • Cutyes
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 14 2012
    • Berlin
    • Posts 189
    • Points 2,465

    Re: audio error after audio plugin

    Did you update to 2018.12 and opened an old sequence? If so then it sounds very similar to what I posted here:

    http://community.avid.com/forums/t/186485.aspx

    Unfortunately no solution yet.

    Could you post your versions of MacOS/Media Composer and your I/O-hardware? Maybe it can help someone at Avid to identify what possibly causes the error.

  • Sun, Jan 6 2019 1:16 PM In reply to

    Re: audio error after audio plugin

    Well I had that in 2018.11 as wel but the sequence date back from version 2018.8 so it can be the same problem. I start a new project next week I hope this problem is over then

    thanks,

    Core

    mac pro 3.5 GHz 6 - Core intel xeon E5, 32 GB 1867 MHz DDR3, AMD FirePro D500 32GB ram 2x addonics eSATA raid tower 3 thunderbold-LaCie eSATA Hub ... [view my complete system specs]
  • Mon, Jan 7 2019 2:13 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,565
    • Points 255,455
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: audio error after audio plugin

    Core van der Hoeven:

    Well I had that in 2018.11 as wel but the sequence date back from version 2018.8 so it can be the same problem. I start a new project next week I hope this problem is over then

    thanks,

    Core

    Core

    I have created a case as well for you I also created one for tobias and michael ) so we can get a handle on this issue.

    Case # 03625137

    Marianna

    Director of CSM | Customer Advocate [view my complete system specs]
  • Mon, Jan 7 2019 2:30 PM In reply to

    Re: audio error after audio plugin

    Thanks Marianna,

    It's not handy now I can apply 2 plugins and then a must mixdown the 2 audio parts 

    regards Core

    mac pro 3.5 GHz 6 - Core intel xeon E5, 32 GB 1867 MHz DDR3, AMD FirePro D500 32GB ram 2x addonics eSATA raid tower 3 thunderbold-LaCie eSATA Hub ... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller