Latest post Wed, Jul 19 2017 3:06 AM by goat. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Mar 4 2016 1:47 PM

    • John Mac
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 184
    • Points 2,465

    InitBinIndexDone: GetResult() failed

    Hi

    am getting this error message when starting Avid                     InitBinIndexDone: GetResult() failed

    have seen much older posts but cannot seem to find latest way of dealing with it.

    Have Windows 7, running 8.4.2 (updating to 8.5) but having to stay with this version as cannot do custom exports at moment with any later versions

    thanks

    JM

    MC 8 Windows 7 Pro 64-bit i7 Intel Core 4 cores 3.5 GHz 16 Gb ram Nvidia quadro 4000 Matrox mini 6TB internal connected to SATA III ports [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 19 2017 3:06 AM In reply to

    • goat
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Bend, OR
    • Posts 83
    • Points 915

    Re: InitBinIndexDone: GetResult() failed

    Wow!

    I know its now well over a year since you asked this question, but I havent been on the forums for quite sometime now.  If you ever come across this error again, all you have to do is close avid, and goto the project folder and delete these two files. 

     

    <name of project> Settings.xml

    "SearchData" Folder

     

    Next time you open Avid the error should be gone, and go away indefinitely.

    -Brian G.

    Dell T5500 (sys BIOS A15) 6 Core 2.40 GHz Intel Xeon NVIDIA Quadro 2000 (21.21.13.7586 Driver) 72 Gigs Ram Media Composer 8.8.5 Windows 7 Ultimate [view my complete system specs]

    !!! - Different Strokes, For Different Folks - !!!

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller