Latest post Tue, Feb 16 2016 2:34 PM by SJ04. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Feb 15 2016 4:35 PM

    • SJ04
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Dec 4 2015
    • Posts 33
    • Points 465

    Failed to start storage manager : 1

    Hi Guys,

     

    I have deleted the Avid Storage group and Storage manager from the Avid ISIS managment console. after that i cant even start the storage manager ?

    can someone please advice me what can i do in this situtaion when i attempt to start the storage manager i get this message:

     

    Failed to start storage manager : 1

     

    thanks in advance

     

    SJ04

  • Mon, Feb 15 2016 5:27 PM In reply to

    Re: Failed to start storage manager : 1

    Any reason you deleted SM & SG?

    Did you have a problem before?

    Is it the storage Manager that won't start or the whole System Director? 

    Deleteing a Storage Group should fire of a redistribusion. Did that complete?

    HP Z840 3.1GHZ 20cores 128GB RAM M4000 GPU 1TB NVMe drive HP Z book 17 G2 2.7GHZ Quad core 32GB RAM Nvidia K3100M 1TB SSD drive ACI Moderator. I'm... [view my complete system specs]

     

    Broadcast & Post Production Consultant / Trainer  Avid Certified Instructor VET (Retired Early 2022)

     

    Still offering training and support for: QC/QAR Training - Understanding Digital Media - Advanced Files * Compression - Avid Ingest - PSE fixing courses and more.

    Mainly delivered remotely via zoom but onsite possible.

     

    T 07581 201248 | E [email protected]

     

  • Tue, Feb 16 2016 2:34 PM In reply to

    • SJ04
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Dec 4 2015
    • Posts 33
    • Points 465

    Re: Failed to start storage manager : 1

    HI Pat,

     

    We have to send our AVID ISIS to Diffferent Location so the New Users can Work with ISIS.Thats why i have deleted the Old Storage Groups and create New One. but accidently i have also deleted the Storage Manager and Unbound it.

     

    than somehow Storrage Manager service got disabled and i couldnt restart it and this was the Reason of my Problem.

    But now All is working fine.

     

    Thanks

    SJ04

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller