Latest post Thu, Feb 26 2015 5:39 AM by Mondo. 22 replies.
Page 2 of 2 (23 items) < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Feb 21 2015 1:03 PM In reply to

    • dmfreeman
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Michigan
    • Posts 1,868
    • Points 24,750

    Re: Virus warning with MC 8.3

    Hi Mike,

    I am running the Premium version.  I have it set up to run at night after my backup completes.   

    Denny

    Media Composer 2019.6, BCC Continuum 12.5, , Boris Red 5.6., Asus P9X79 Pro Motherboard with Intel 3930K Processor. 32 gigs DDR3 ram, Windows 10 Pro 1803... [view my complete system specs]
  • Sat, Feb 21 2015 2:31 PM In reply to

    • TVJohn
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Bayonne NJ
    • Posts 4,445
    • Points 55,235

    Re: Virus warning with MC 8.3

    They give you premium for a month free, you can decide at your leisure.

    Dell Display U2713HM(2560x1440), AMD FX8350 8core, AMD 990FX mobo, 32gig-DDR3-1600, GTX 3060Ti, Audigy2zs, 1TB SSD system drive, 2TB SATA render, 8TB SATA... [view my complete system specs]

    Using MC 23.12. Win 22H2  Avid FX6.4, Vegas Pro 20/ DVD Architect 6pro, DVDit6.4proHD, CCE Basic, TmpGe Express4, TmpGe Authoring Works 4, DVDLab-Studio. Sony EX-1R, Canon XH-A1, GL2, GL1, Canon EOS 60D

  • Sun, Feb 22 2015 2:35 AM In reply to

    • Saylur
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Laguna Woods CA
    • Posts 485
    • Points 6,120

    Re: Virus warning with MC 8.3

    Thanks guys for the info. Cool

    MC-6.0.5,MB Asus Z87 Expert 1150 ATX,Intel Core i7 4770 3.4 Ghz CPU,32GB Kingston DDR3 Mem.,Samsung 840 250GB SSD,Win 7 Pro SP 1, QT 7.7.3,PNY Quadro K2000... [view my complete system specs]

    Regards

    Mike

  • Tue, Feb 24 2015 4:42 AM In reply to

    • jwrl
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Melbourne, Australia
    • Posts 8,460
    • Points 98,575

    Re: Virus warning with MC 8.3

    Marianna:
    Let us know how it goes... and what file it turns out to be......
    Well, this gets stranger.  I think that what had happened is that stonedog.dll had become corrupt in some way, but there were oddities after the cleanup.

    I ran Malwarebytes over the system, and it reported zero problems - which given the levels of security that I run, I'm glad of.  So I then replaced stonedog.dll on the W7 system with one from a W8.1 install, and rebooted the PC.

    This time the same dialog box came up, but with no entry for any suspect file.  After "File path:" it was saying absolutely nothing.  I shut everything down and went away for a little head scratching time.

    This morning I booted up again and now the W7 PC appears to be working.  To be safe I ran Malwarebytes again, and everything came up clean.

    So I'm stumped.

    MC 7.0.4 - Asus P6T Deluxe V2 mobo - Intel i7 920 2.66GHz - Windows 7 Ult64 SP1 - nVidia Quadro FX 1800 - 16 Gbyte low latency DDR3 RAM - Internal 8 Tb... [view my complete system specs]
  • Tue, Feb 24 2015 3:12 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,887
    • Points 259,680
    • ! Avid Employee
      !Avid Customer Advocate
      Avid Beta Moderators
      Avid Developer Moderator
      ForumsAdministrator
      Moderator: Edit on Demand
      Moderator: SSAI PHAI
      SystemAdministrator

    Re: Virus warning with MC 8.3

    jwrl...

    I am always stumped... :)      That file is part of Marquee and is a dynamic link library file.   Did you have any crashes when using Marquee?  

    Thats weird.... but I think you are right that somehow it got corrupt and replacing it fixed the issue.

    Sorry I dont have any words of wisdom on this one....

    Marianna 

    Sr. Director | Customer Experience and Community [view my complete system specs]
  • Thu, Feb 26 2015 1:32 AM In reply to

    • Mondo
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sydney Australia
    • Posts 1,627
    • Points 18,645

    Re: Virus warning with MC 8.3

    Simply copying and replacing a .dll does not work. You must re-register the dll. This may have happened automatically on the next re-boot.

     

    See this link

    HP Z820 16GB RAM Winx64Pro SP1/Xeon 2620 x 2/Quadro 4000 NitrisDX, Fiber client Unity client 5.3 Build 15440, 4 bay SSD dock (Addonics) Custom build: Asus... [view my complete system specs]

    John

    Can we go back to the way audio nodes used to be selected? Please? ie if you have audio nodes at the same time on selected tracks; then selecting 1 audio node selects them all at that time. Having to shift select nodes or add an in and out is time consuming and counter productive. At least make it an option.

  • Thu, Feb 26 2015 4:29 AM In reply to

    • jwrl
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Melbourne, Australia
    • Posts 8,460
    • Points 98,575

    Re: Virus warning with MC 8.3

    I did.  I didn't feel that it was necessary to spell it out.  And it shouldn't automatically repair the registry on re-boot.

    MC 7.0.4 - Asus P6T Deluxe V2 mobo - Intel i7 920 2.66GHz - Windows 7 Ult64 SP1 - nVidia Quadro FX 1800 - 16 Gbyte low latency DDR3 RAM - Internal 8 Tb... [view my complete system specs]
  • Thu, Feb 26 2015 5:39 AM In reply to

    • Mondo
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sydney Australia
    • Posts 1,627
    • Points 18,645

    Re: Virus warning with MC 8.3

    jwrl:

    I did.  I didn't feel that it was necessary to spell it out.  And it shouldn't automatically repair the registry on re-boot.

    No problems - but unless you unregistered the previous dll before removing then it wouldn't be fixed until the next re-boot. Registering and unregistering a dll loads them into memory, not just the windows registry. But I reckon you'd know that already :)

    HP Z820 16GB RAM Winx64Pro SP1/Xeon 2620 x 2/Quadro 4000 NitrisDX, Fiber client Unity client 5.3 Build 15440, 4 bay SSD dock (Addonics) Custom build: Asus... [view my complete system specs]

    John

    Can we go back to the way audio nodes used to be selected? Please? ie if you have audio nodes at the same time on selected tracks; then selecting 1 audio node selects them all at that time. Having to shift select nodes or add an in and out is time consuming and counter productive. At least make it an option.

Page 2 of 2 (23 items) < Previous 1 2

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller