Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Re: Realtime Downconvert UHD to 1080p

    I did this. When i changed project to 1080, the artist input only a quarter video.... I already capturing from aja, using monitor output, but this is not workflow i dreamed.... In the Avid Artist Specifications Page, told that interface can do it, and don´t specify wich kind of downconversion it...
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Tony Roberto on Wed, Nov 9 2016
  • Looking for an alternative to Boris Red

    Looking for a plugin that allows a hybrid of 3DWarp and Avid Pan & Zoom - change perspective and keyframe the zoom and rotation of still images without losing resolution. We used to be able to do this when AvidFX was included with Media Composer and we pretty much only used it for this function so...
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by David Parke on Thu, Oct 27 2016
  • Editing with Gopro 4 silver and Canon 5D MkIII footage

    Hello, I need some tips or advice on editing the video material from Canon 5D MKIII & Gopro 4 silver. - Gopro 4 silver video was made with protune ON and flat colours. - Canon 5D mkIII, Canon 550d with default settings of the camera. It is a 52 min. documentary. I intend to transcode all the files...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Vasja on Tue, Aug 23 2016
  • Multicam playback issues

    Hello, Anybody using an Artist DNxIO with Media Composer 7.0.6? I'm trying to use the multicam to edit, and the monitoring is stilted or frozen. If I disable the Client Monitor, then the quad split plays normally (like it used to on a Mojo). Just wondering if anyone has had this issue, or a work...
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by markbattistella on Mon, May 30 2016
  • OS for both Media Composer and Sibelius, plus MC Import issue

    I've been using FCPX (and FCP Studio before that) for years. I purchased Media Composer 7 a few years ago, but never really learned to use it. I have now decided to start to learn it. I've been reading through posts here but have two questions for which I can't seem to find answers. Perhaps...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Orchestra on Sun, May 22 2016
  • Re: Exporting Difficulties

    I changed the compression type to MPEG-4 Video and that seems to have solved it. However, I looked at some Avid clips I exported a year ago and they also have the "Black screen yet perfect audio" problem. Do you think the problem might be my laptop rather than my Avid settings? Perhaps something...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by RockyRed42 on Fri, May 6 2016
  • Exporting Difficulties

    Hi, I've been using Avid for light freelancing work for several years now, although I'm not sure I would call myself an "advanced" user...Anyway I've exported serveral projects on Media Composer 7 and I noticed that while the audio on the exported clips are fine, the viusals don't...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by RockyRed42 on Wed, May 4 2016
  • MC 7.0.5 + XDCam EX export workflow help!

    Hello All, We are using MC 7.0.5 (w Symphony option) on an HP Z400 Quad Core 3.07Ghz w 6GB RAM. We are trying to export a 30 minute timeline with the XDCam Ex media AMA linked. This is not a final export, mind you, but a simple screener for our story producers to watch and write notes with. Understanding...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by outthereprod on Tue, Nov 17 2015
  • Dolby AC3 activation with no Device ID

    Hello, I'm trying to activate my Dolby AC-3 for MC from computers with no internet connectivity. I have trawled through thr internet to figure out a way to see how to recover a Device ID because from the Licencing Center it is blank (as pictured). I am using dongles to run MC.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by ahhhhhhhhhhhhhdfgbv on Thu, Oct 15 2015
  • Sony F5 XAVC Segmentation fault in thread "MainThread", at address 0x0 Error

    After successfully AMA-linking and editing with XAVC HD footage from the Sony F5 in Media Composer 8.3.1, we copied the project and Avid Media files to a second drive for both backup and to work with the same footage for another project in Media Composer 7.0.4. However, when we try opening any of this...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ekstange on Sat, Sep 19 2015
Page 1 of 7 (63 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last ยป

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller