Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Won't sync audio

    Still earning this system, but haven't found an answer though this forum or Google yet. I have two cameras w/ audio (Canon 5D), along w/ audio recorded on a Zoom (L/R & lav). I place all in a timeline to group, but our clap-slate is off by less than a frame and I can't nudge ANY of the four...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by carcharias on Sat, Dec 30 2017
  • Autosync issue 4k

    Dear all, I've been syncing externally recorded sound in a 1080p project with plural eyes, then subclipping and autosyncing. So far everything's been great, but now one of the interviews was shot in 4K. The material was ingested by someone else via AMA-link (project settings changed to UHD25p...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by LizzyK on Mon, Sep 18 2017
  • Retrieving audio tracks after final edit

    Hi, I'm not sure if this is a common practice but I'm still quite new to using MC and working on a real production in general. I'm working as an assistant editor on a feature length doc. After synching all the sound, my editor has had me reduce the total number of audio tracks to max 4. I've...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by khama on Mon, Mar 11 2013
  • Sync Clips "Unsupported (HD1080p) in Video column?

    Hi, Everyone. I'm working with footage shot on Sony F3 and attempting to use a DNXHD36 offline workflow. Audio was recorded sepaparately as wav files and had to be hand synced. Firstly, I AMA linked to the original files I was given which have a ProRes 422 (HQ) setting in the video column. I then...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by S.Clements on Sat, Oct 13 2012
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller