Search

Page 1 of 4 (39 items) 1 2 3 4 Next >
  • Re: MC will not activate on a new system

    Yes, thanks. Customer support responded and I am back working again. Now that I know my mistake, I promise not to do it again. John
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Thu, Dec 22 2016
  • MC will not activate on a new system

    I recently moved all my disk drives into a new system. Only Media Composer does not cooperate. At startup, it requires me to activate. When I select activate, it sends me to the application mgr which shows that I am active at vers 8.7. When I try to deactivate it, I get the error msg: no record of this device found. The trial version is unavailable
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Thu, Dec 22 2016
  • Re: why does background rendering stall?

    Hi Thomas, Not sure what effect the location of MC would have on this particular process. It's not as if running in background doesn't work. When I start up in the morning, it does render clips for a while. But, I have been making more use of background on this current project, so at some indeterminant point during the day, background stops
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Sat, May 9 2015
  • why does background rendering stall?

    I have had my queue of background renders stall out on me routinely...When I check the background queue, only one job shows any progress, but the progress never moves, so the renders never finish. This makes background rendering a non-feature for me. Could this be a bug or a setup problem?? Am I the only one with this problem? My workflow is the submit
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Sat, May 9 2015
  • Re: Does the new version of Media Composer support the Sony AVCX codec?

    I also have the FDR AX100 and can confirm that MC8.3 does not import the XAVC S codec. However, in a moment of frustration, I found that I could import the original Sony footage into Pinnacle Studio 18 and export it to Pinnacle's version of XAVC S and MC8.3 happily imports the Pinnacle version of the Sony codec. Please don't ask me to explain
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Wed, Dec 24 2014
  • Re: Where's the 4K?

    Thanks.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Fri, Dec 19 2014
  • Where's the 4K?

    Feeling clueless here. I had finished up all my Composer projects so I could start clean with the 4K stuff. Purchased my renewable license and got version 8.2 installed and activated. There were no 4K resolutions availabe. At least, not like in the tutorial by Kevin McCaulif. I found a patch to 8.2.1 dated Dec 15. Downloaded and installed...still no
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Fri, Dec 19 2014
  • AvidFX title background not transparent/video

    I don't know what setting I've made incorrectly, but when I set the background to Video 1 in the AvidFX effect processor, it shows greyed out...it's supposed to be a field of green grass. I can see the blades of grass, but no color. When I go back to MC6.03 and render the effect, the grass is almost black but I can see it moving...only just
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Thu, Sep 20 2012
  • Re: Unable to display in 3D

    Pat, The Full Screen Playback options were set for S3D output = mix. I changed it to full frame, but I still get a side by side display. The Nvidia setup test window shows me 3D. I can play the source clips from my camcorder in 3D using Total Media Theater 5. I can play MW3 in 3D. MC doesn't seem to think that my media is really stereoscopic. I
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Sat, Dec 10 2011
  • Re: Unable to display in 3D

    While the FX4800 is quite a formidable video card, it does not affect my display results. The full screen playback (which is all I'm really trying to get working) still displays the side by side video that appears the same as the imported video from my camcorder. In the installation process, I even re-installed the Avid/Nvidia drivers just to make
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by macgina on Sat, Dec 10 2011
Page 1 of 4 (39 items) 1 2 3 4 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller