Search

Page 1 of 6 (56 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Re: no option for picking client or server

    thanks for the info hammer! The thing that was odd, was that I have 6 or so clients who all gave the option to select client OR server when I installed 4.2.4. I tried running 4.1.6 just for kicks (mainly to see if it would work) but ran into the same issues, so I'm thinking whatever was happening was caused by the client itself. I've ended up
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by mikel on Fri, Oct 22 2010
  • no option for picking client or server

    hello, simple problem here: We just upgraded our Unity Medianet to 4.2.4 and all of the clients have been updated except for one. For some strange reason, the option pick either a 'client install' or the 'server install' doesn't come up - and It forces the server software on the system, and not the client software. Clearly, this
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by mikel on Mon, Oct 18 2010
  • conform of transcoded XDcam media?

    I went digging though the threads and couldn't find a specific answer. maybe I missed it? Our client is shooting XDcam HD and accessing the discs with a Sony PDWU1. The AMA clips pop up in their project, and then they are transcoding the shots to 14:1 SD. Now here's my concern -- I'll be given a copy of the show to conform for the online
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by mikel on Tue, May 11 2010
  • trying to modify an HD clip for an SD capture

    short version: I've got a cut brought over from FCP with AutoDuck. Most of the show is HD sources, and all that material has conformed normally into our Nitris. There are SD sources from DBeta in the show, but I can't capture them. For some reason, the clips are listed as 'HD 1080 23.98' in the format column, which is the format they
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by mikel on Mon, Nov 2 2009
  • Re: Canon 5D mark II workflow

    hmmm...... not good. I created a project on our Nitris that works at 1080p-30 but it can't be opened by the Media Composer in the suite (tried on a 2.7 one and a 3.0 one). The error is that the project type isn't supported by this version of the software. Am I stumped, or just force to use the Nitris (which is a major scheduling headache)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by mikel on Tue, Aug 25 2009
  • Re: Canon 5D mark II workflow

    hello, me again, well it looks like the old Symphony is out. I've found a source clip from the 5D mkII online, and it imports perfectly into a 1080p 30 project. I'm using DNxHD 45 for the imports, and everything seems to work fine. I guess this was simpler than I thought, well after taking the meridien hardware out of the equation.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by mikel on Tue, Aug 25 2009
  • Canon 5D mark II workflow

    Hello Avid Forum, I've got a new project starting that is shot on the Canon 5D mark II camera. I've been doing some online research and I see the camera records h.264 quicktime movies, but ONLY at 30p. Okay, that's a bit interesting. I'm wondering if anyone has worked with this camera before and has any tips on a proper workflow. for
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by mikel on Tue, Aug 25 2009
  • Re: replacing a PC client (MC2.6) on the Unity (4.1.6)

    oh man....... I got it working. I grabbed the PDF of the manual (I know, it's where I should have started) and then realised that I wasn't getting any lights on the back of the fibre card. DOH! I moved it up one slot, restarted things, and there's no a green light AND I'm seing the Unity Server. thanks for the help guys.
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by mikel on Wed, Aug 5 2009
  • Re: replacing a PC client (MC2.6) on the Unity (4.1.6)

    update, I've changed the user name to be 'avid4' to match the computer name of 'avid4' and trashed then rebuilt the unity client called 'avid4'. I've reinstalled medianet fiber client 4.1.6 now this is strange - I'm getting a 'found new hardware' notice for an 'ATTO Phantom Device'. I already have
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by mikel on Wed, Aug 5 2009
  • Re: replacing a PC client (MC2.6) on the Unity (4.1.6)

    [quote user="jveekeres"] I understand correct. You mean, that it shows in the active client list. although it is not connected?[/quote] sorry, I( was using 'edit04' just as an example. 'avid04' is name I use to log on to the computer called 'avid4'. When I open the Unity Administrator tool there's a user called
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by mikel on Wed, Aug 5 2009
Page 1 of 6 (56 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller