Search

Page 1 of 2 (14 items) 1 2 Next >
  • Re: XDCAM HD422

    Hello Thank ypu for responding I have been trying many different ways, also using Adobe encoder and the station is still rejecting the clip due to wrong Audio, They are requesting Stereo, and looks like I am delivering dual mono. When trying to export XDCAM file(sane as source) previously imported back to Avid I am gettin an error massage: Long GOP
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Markmaj on Wed, Feb 7 2018
  • Re: XDCAM HD422

    Thank you for responding. They keep rejecting the spot due to overal bit rate to high and to many audio tracks. I tryed the new Squeeze from sorenson, still rejected. I am lost, the bitrate is fixed, I do not see any opton of changing the bitrate.
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Markmaj on Fri, Jan 19 2018
  • XDCAM HD422

    Hello here are the specifications of a video clip which I have to deliver to the TV station in Europe I am having a lot of problem to find a way to control the bitrate and the Audio tracks. curently I am working on MC 7.0.5 PC version. Any help would be apriciated. I have to deliver it today. VIDEO Container MXF OP-1a or MOV (Quicktime) Codec XDCAM
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Markmaj on Fri, Jan 19 2018
  • Re: New Sony AMA v3.1 -XAVC and XDCAM / XDCAM EX

    Looks like all spanned files (XDCAM EX) don't want consolidate or transcode in MC 7. The only way I can do that is creating a sub clips from ama spanned clip and then individually consolidate them. AMA spanned clip from JVC GY Camera has marks at every transition point, each sub clip has to start at the mark and end one frame before next mark. After
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by Markmaj on Sun, Aug 11 2013
  • Re: New Sony AMA v3.1 -XAVC and XDCAM / XDCAM EX

    We will record a clip today and try to upload the card for testing. I just place that AMA clip in timeline and performed audio and video mixdown and it worked without any problem. Temporary solution but not something I want to do all the time. Mark
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by Markmaj on Thu, Aug 1 2013
  • Re: New Sony AMA v3.1 -XAVC and XDCAM / XDCAM EX

    I will try to do that, I have been using TMPGEnc frequently, other option it may work is to create subclips from spanned file with starting and ending point right after and before the joined frames of spanned clip. But all of this is just to much time which I do not have right now, I guess I will have to do whatever it takes to get the footage into
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by Markmaj on Thu, Aug 1 2013
  • Re: New Sony AMA v3.1 -XAVC and XDCAM / XDCAM EX

    It is a footage from JVC GY HM700 camera (XDCAM EX) It does not allows me to import individual clips, I can transcode or consolidate all the ama clips except those spanned one. It keeps consolidating until the end of the first spanned part and then there is the error us mentioned above. I did not have such problem with previous version of MC, it is
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by Markmaj on Thu, Aug 1 2013
  • Re: New Sony AMA v3.1 -XAVC and XDCAM / XDCAM EX

    It is a great news, I just installed new version and ups... still does not work error: Assertion Failed:audiodesc &&(0<audiodesc->GetNumChannels()) File:..\..\src\msm\MultipleDescriptor.C,Line 462 It is only problem with spanned files Please if anybody have any sugestion what to do post here I am stock with so much work since upgrated
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by Markmaj on Thu, Aug 1 2013
  • Re: Importing AVCHD files from Lumix GH3

    I am lost. The Lumix GH3 records in AVCHD 1920x1080 60p(28Mbps), 60i (17Mbps) or (24Mbps) and 24p (24Mbps) or in the MOV I allways use: REC QUALITY MOV 1920x1080, 30p 50Mbps, I have noticed that those clips are stored in AVCHD folder on SD card not in the MOV folder, is it AVCHD or not ? Mark
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Markmaj on Tue, Jul 16 2013
  • Re: Importing AVCHD files from Lumix GH3

    MOV 1920x1080, 30p 50Mbps. I hade no problem importing them before into MC5.5, just upgraded to 6 and day later to 7 and instad of improvements getting more problems and weird errors mark
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Markmaj on Mon, Jul 15 2013
Page 1 of 2 (14 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller