Search

Page 1 of 1 (4 items)
  • Re: Export Problem Avid

    Hello! I tried using AVI to export but my project is 23.98 fps and the only option the Avi codec gives me is 24, 30, etc. Also, I tried exporting an AFF file to DaVinci to try exporting from there but the gamma is already shifted! I even relinked to the camera files and the gamma is still shifted! I don't understand what is happening. Also, I tried
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Joel Baquero on Tue, Jun 5 2018
  • Export Problem Avid

    Hello. I know this is probably a known topic but I never found a good solution for it. When I try to export a Quick time movie file from avid the video is way darker than it should be. Is there a way to fix this issue inside avid or should I use different software? I cannot use squeeze cause I can't afford it as of right now. If there is any other
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Joel Baquero on Wed, May 23 2018
  • Re: Red Files look blue after Linking.

    OMG!!!!!! Thank you so much!! I don't have enough words to thank you!! I have been trying to solve this for two days in a row!! THANK YOU!!!!! I deselected the Dual Copy Engine option and the footage looks ok now!! What does that setting do? Would it impact my editing in a negative way?
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Joel Baquero on Wed, May 23 2018
  • Red Files look blue after Linking.

    Hello! I just linked footage that was shot on an Epic Dragon; 4K. When I linked the footage I noticed that it looks BLUE! That is right BLUE! I don't know what could have caused this. I opened the source settings inside avid and the footage looks ok, but it still looks blue on the Source monitor. I also tried transcoding inside RedCine X, then imported
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Joel Baquero on Wed, May 23 2018
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller