Search

Page 1 of 1 (4 items)
  • Re: ** HIGH SIERRA: Download, but DON'T INSTALL **

    Avid 8.9.3 on Mac OS 10.13.1 crashes on startup. Thoughts? Clean install both os and avid. Disk permissions all open on disks and users. All user-settings trashed. Date/Time: 2017-11-15 09:35:05.422 +0100 OS Version: Mac OS X 10.13.1 (17B48) Report Version: 12 Anonymous UUID: 014D0533-8ABA-B1C1-D19A-AD6C471C8FD1 Time Awake Since Boot: 270 seconds System
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Lars G on Wed, Nov 15 2017
  • Avid MC 8.9.3 and Mac OS HIgh Sierra 10.13.1

    Anyone else have problems opening MC? Clean install after os upgrade. Computer: MacBook Pro (13-inch, Late 2011), 2.8 GHz Intel Core i7, 8 GB 1333 MHz DDR3, Intel HD Graphics 3000 512 MB Dongle version 8.0 Icon bounces twice then nothing then a minute later - crash report: Process: AvidMediaComposer [4352] Path: /Applications/Avid Media Composer/AvidMediaComposer
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Lars G on Sat, Nov 11 2017
  • More color in timeline...

    ...is a crappy way of saying that when i use -waveforms - rubberbanding (automation) ....at the same time the waveforms are greyed out and the only way of seeing them is to make the track color really bright and even then it is still kind of difficult to se. Could maybe the rubberbanding have some color options? Maybe some bright colors? Same thing
  • Color option in Timeline

    i often use rubber banding and gain when editing butn when working with Audio Waveforms turned on and both "Volume" and "Clip Gain" selected the Waveforms turn into a very light grey. It makes it nearly impossible to see the waveform. I wish they could make the "Volume-line" in bright red or the "Gain-line" in
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller