Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Audio Mixdown Problem

    Problem occurs while attempting to create a stereo mixdown of multiple tracks of audio. The progress initially appears normal, stating that the mixdown should take a minute or so. However, about half-way through, the progress slows to a halt and progress bar starts going up and up...15 minutes remain... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Nathaniel G on Thu, Mar 21 2013
  • Dongle updater problem

    Hi, I have a problem with the dongle updater after have installed MC 3.0 I've upgraded from an Avid Academic 2.8 to the MC 3.0. I've downloaded the software and Avid sent me the Updater referring to my Sys Id dongle (Avid Academic), but when I start the test from the dongle updater it says that... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by haiku on Wed, Jul 30 2008
  • Problems installing MC 3.0

    HELP PLEASE I have downloaded the upgrade from MC 2.8 to MC 3.0. I have uninstalled the previous version 2.8, edl manager, media log, sentinel... and installed MC 3.0 software. Afterthat I have restarted The PC doesn't start anymore and give me this error: stop:C0000218 (registry file failure) \systemroot... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by haiku on Sat, Jul 26 2008
  • Consolidating problems

    I work on a project where the offline editing is done on a Avid XPress 4.6. I do the online on Avid Media Composer Adrenaline 2.7.7. While it is an extremely large project, consolidating is needed. For consolidation, the offline-harddisks are connected to my PC using USB 2.0. I found several unacceptable... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aldebaran66 on Thu, May 15 2008
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller