Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Media Composer 7 upgrade

    Hey I am trying to upgrade my student edition from MC 6 to MC 7 on my home computer. Now I have followed to the best I could the rather cofusing instructions which come as a read me file and have now got Avid Media Composer Interplay Edition 7 installed on my computer and activated. But when I go to... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Helpnxt on Wed, Oct 16 2013
  • Audio Mixdown Problem

    Problem occurs while attempting to create a stereo mixdown of multiple tracks of audio. The progress initially appears normal, stating that the mixdown should take a minute or so. However, about half-way through, the progress slows to a halt and progress bar starts going up and up...15 minutes remain... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Nathaniel G on Thu, Mar 21 2013
  • Batch Capture Problems with Symphony 5.5.3

    <Moderator's Note> I have split this off and given it it's own thread. Please do not post unrelated topics in existing threads. Thank you for your cooperation. Larry Rubin, Forum Moderator I am experiencing Batch Capture problems with Avid Symphony v5.5.3. I am unable to batch capture into... (read more)
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Twosheds on Mon, Aug 29 2011
  • Trouble with EDL manager

    Hi there! i'm new in this community, this is my first post, and i have a trouble with my project. I go to Output - EDL - in Avid EDL Manager i click in Get Sequence, and this error appears. Encountered exception 'Exception: DISK_INVALID_FILENAME_SYNTAX, filename:MVI_5481 ' When i continue... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Mr.Lemus on Mon, Jul 11 2011
  • Several problems with 4.04

    Hi everyone, It has been a while since I have posted anything, but we just installed a new Nitris DX, and the problems have begun. At the moment I am working with finished timelines that were completed on an HD Adrenaline v2.8. When opened in the new 4.04 Nitris, I get the Colour Correct Promotion dialogue... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by DRW on Mon, Jan 4 2010
  • Re: MetaFuze v1.2 Not Transcoding across all CPU cores

    Hello there, and thank you for your help, I'm using metafuze on my PC 8core whith the good spec for the machine and RED ONE camera rushes, and with an official avid version. I just wonder WHEN this Metafuze 1.3 or Metafuze 2 will show up and be released. I noticed several huge problems using it,... (read more)
    Posted to Film and 24p (Forum) by lovis on Mon, May 25 2009
  • AAF export into ProTools from 24P Project

    <!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> Hello there, I wonder if you could give me any help. We have trouble exporting an audio sequence from a 24P project into ProTools. Avid Version 2.6.4 PAL, ProTools 7.5.x So, basically we're soon starting the edit... (read more)
    Posted to Film and 24p (Forum) by Euchrow on Fri, Oct 17 2008
  • Dongle updater problem

    Hi, I have a problem with the dongle updater after have installed MC 3.0 I've upgraded from an Avid Academic 2.8 to the MC 3.0. I've downloaded the software and Avid sent me the Updater referring to my Sys Id dongle (Avid Academic), but when I start the test from the dongle updater it says that... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by haiku on Wed, Jul 30 2008
  • Problems installing MC 3.0

    HELP PLEASE I have downloaded the upgrade from MC 2.8 to MC 3.0. I have uninstalled the previous version 2.8, edl manager, media log, sentinel... and installed MC 3.0 software. Afterthat I have restarted The PC doesn't start anymore and give me this error: stop:C0000218 (registry file failure) \systemroot... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by haiku on Sat, Jul 26 2008
Page 1 of 1 (9 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller