Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Sonic DVD Menu Button Selection Not Working

    Hi, I can't seem to get the "menu button" selection to work in Sonic DVD. I have been using the program for a couple of years and have never had this issue. After desiging my menu's and the various menu buttons when I simulate the DVD I cannot see my selections at all. All of the "selection"... (read more)
    Posted to Avid Xpress Studio - PC (Forum) by billy hill on Thu, Jul 10 2008
  • 002 Problems :(

    When I turn on my 002, all that happens is the mute light comes on and no other buttons are responsive. Is this a power harness problem? Are power harnesses still being sent out because of faulty ones? When I hook it up to the computer, it is not recognized. Does the reset code work without it being... (read more)
    Posted to Avid Xpress Studio - PC (Forum) by Jason Oliveira on Sat, Jun 28 2008
  • Quicktime Animation Export Color Issues

    Hey Guys, Trying to figure this one out for weeks with no luck, hopefully you can help me out. When I export files using the Quicktime Animation Lossless format, everything looks too bright and a little washed out, especially after squeezing it with Sorenson and playing back on a DVD on a TV. When I... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by cterry234 on Sat, Jun 28 2008
  • Project Restoration

    Hey everyone. I feel I may have done something really stupid. I had a single avid project saved outside of the regular AVID PROJECTS FOLDER (but on the same drive). I decided to organize things better and move that individual project into the AVID PROJECTS FOLDER with everything else. The moment I did... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by SoncoChairman on Wed, Jun 18 2008
  • Teaching Avid in IT lab

    We are currently in the process of upgrading our University editing facilities. There are proposals to install 32 workstations in a generic IT lab (networked with internet connection) with Avid Media Composer for teaching purposes. IT insist that this will work with no problems, although, from what I... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Gillian on Tue, Jun 17 2008
  • Super bad hang up issues with MC 2.8.1, XW8200 and FX1400

    Hey all, We've been having a tterrible time with our HP XW8200 and Media Composer 2.8.1 with Mojo (Standard). Basically, the entire system hangs when switching from the input monitor window to the timeline. Total hang. Windows inresponsive. Have to reboot. What happens exactly is that when you have... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by afcoop on Mon, May 26 2008
  • Re: Audio peculiarity

    hello mate, I had the same problem, the problem for me was that my soundcard was set to the wrong sample rate. The sample rate of the soundcard, project settings, and clips must be the same. otherwise it won't play. My DV was capturing at 32khz and my settings where set to 32khz, but the settings... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by holloigroi on Thu, May 15 2008
  • Consolidating problems

    I work on a project where the offline editing is done on a Avid XPress 4.6. I do the online on Avid Media Composer Adrenaline 2.7.7. While it is an extremely large project, consolidating is needed. For consolidation, the offline-harddisks are connected to my PC using USB 2.0. I found several unacceptable... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aldebaran66 on Thu, May 15 2008
Page 8 of 8 (78 items) « First ... < Previous 4 5 6 7 8

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller