Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Get Started Fast forum. See all tags in the site
  • GH5 10bit footage import

    There seems still the issue with 4k 10bit files from GH5. When I import, I get black video. I tried a workaround, first Link the files and after that transcode to DNxHR - works fine. But the files are huge and on larger projects I work with lower resolution first and batchimport the final sequence. But... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Roland W on Sun, Nov 4 2018
  • IMPORT TO AVID - HELP!

    Hi , First of all: sorry for my english, it isnt my first language. I'm a pretty new editer and I haven't so much knowledge about importing, converting et.c I want to import files into Avid that's about 2-3 GB big, 2-3 hours long clips, it's orginal a MP4 - file format. Frame Size: 1920x796... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by MiracleTear on Tue, Nov 11 2014
  • 'Link to Ama' creating corrupted source playback

    Hello, Apologies in advance if this is a basic error I am making. I actually learned on AVID Media Suite Pro many years ago and am re acquainting myself...'Link to AMA' at first seemed very useful however it doesn't seem to work properly! I am linking to h.264 clips, they paly back but the... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Alexander J Cockburn on Thu, Dec 6 2012
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller