Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Get Started Fast forum. See all tags in the site
  • [help] Multigroup audio track

    Hey all, So we're running into a bit of gotcha with our documentary workflow and wanted to see if anybody has any solutions here to help make our wofkflow more efficient -- because right now it's brutal. We have roughly 100 interviews, each shot on 2 cameras, and each camera has two audio tracks... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by write-click on Wed, May 2 2018
  • Playback capture with Media Composer

    Hello there! I`m quite new with work in postproduction and in desperate need for help, this week I`m going to work on set for the first time in my life where I will have to capture playback from AJA to MC, I have never used AJA control room and can`t find anything on youtube. If anyone is familiar to... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by UlianaL on Mon, Dec 18 2017
  • Re: Help! No "Link to AMA Volume" Available

    Hi -- I'm not trying to link to individual files, I have a folder "Cam 1" with "BPAV" in there and the links within that. I am using the 7.3 version, where can I confirm that I have the autoselect plugin option as the format? Thanks again! (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by NCunningham88 on Thu, Mar 17 2016
  • Avid just will not work for me

    I downlaoded Media Composer 8.3 and it works fine on my husbands computer but not on mine. It starts fine and I see my bins and what not but the Composer window is frozen. I can click any footage and it'll play the sound but not the video (even if you put it on the time line. Something else I noticed... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Aileen Michelle on Fri, Feb 6 2015
  • Subcap tool - unwanted drop shadow!

    Hi there, I'm working on AVID MC 8.0 on a Mac (OSX 10.8.5) When we use the Subcaps tool (and we use it on every single episode that we broadcast - which is a lot!) and the subtitle moves to the 2nd line, we often - but not always - get a bizarre drop shadow. Even if I have no drop shadow on the text... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by PenguinFilms on Fri, Jul 25 2014
  • Pro Tools 11 Demo - Fatal Error

    Hi guys and gals, I am Tevin Turner. I have a Manufacturer: Hewlett-Packard Company Model: 320-1030 Processor: AMD A4-3400 APU with Radeon(tm) HD Graphics 2.70GHz Installed Memory (RAM): 4.00GB (3.49) System Type: 64-bit Operating System Pen and Touch: Touch Input Available with 2 Touch Points Windows... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Chaunt on Fri, Jun 20 2014
  • "MainThread"::CoreAudioManager::

    First of All : Hi everyone , this is my first post , unfortunately this lasts weeks had been stressful for me , leading a change from FC7 to AMC . Yesterday had troubles with my project and Avid crash under an usual [ " Segmentation fault " in threat " MainThread " , at addres 0x0... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Pablo Rojas Que on Thu, May 8 2014
  • HELP!!! M-AUDIOPRE & M-AUDIOPRE USB????

    SOME PLEASE HELP ME I DONT KNOW WHAT TO DO..... SO I RECIEVED MY M-AUDIO MOBILEPRE SOUNDCARD. I CONNECTED THE USB TO MY MACBOOK (2009-2010) AND I CAN CHANGE MY COMPUTERS OUTPUT TO THE M-AUDIO MOBILEPRE... SO IT SHOWS ITS CONNECTED. NEXT I DOWNLOAD THE M-AUDIO MOBILEPRE DRIVER IT CAME WITH IN THE BOX... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by jaydeshaypusway on Tue, Apr 15 2014
  • Syncing With Plural Eyes 3

    Hey, So basically i have come to Avid from FCPX, which i have been using very simply with Plural Eyes 3 to sync dual system sound. Moving over to Avid, i have noticed the process is quite a lot different. In Avid it seems i have to AAF export a timeline, open in Plural Eyes, sync, return back into Avid... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by jackwakeham0 on Mon, Mar 24 2014
  • Activation code

    just recently i have made attempts to download my software for pro tools se, but its telling me that my activation code has been used. Now everything i have paid for is brand new( fresh out the box that was sealed) how can i go about getting a new code??? (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by detroi_leem on Fri, Mar 21 2014
Page 1 of 2 (11 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller