Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • How to maintain AMA links between Mac and PC

    Hi all, I am having trouble maintaining a workflow where AMA linked footage is being shared between Mac edit stations and the PC suite. The most basic problem I can see is that the PC has to designate a drive letter to network volume that is required. Could anyone help me maintain AMA links between Mac... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by James on Sun, Mar 5 2017
  • AMA link with RED DNX help!

    Hey Gang, I'm having trouble linking to some RED DNX footage in Avid Media Composer 8.4.3. I've installed the RED plugin from the Avid AMA site but I can't seem to get it to work. I was able to link some P2 footage after installing it's plugin so I do understand the process and I was... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by zefrem7 on Fri, Mar 4 2016
  • Getting a "Wrong Format" message on AMA linking with

    So I get a drive from a client. It has footage on it but I am not sure what camera they are using. There are a couple of different cameras on the drive, and the .mov files are linking fine, but the .MP4 files give me the big grey "wrong format" message --- I hear the audio, but no video, it... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by 8bitpictures on Fri, Oct 16 2015
  • Problema Frame-Rates

    Hola a todos, queria preguntaros como combinar en un mismo proyecto en Avid Media Composer(Mi versión es la 7.0.3 -Windows) diferentes Frame-Rates, os lo explico más claramente: Realizamos la grabación a 2 cámaras : -1280 x 720 p -- 23, 976 fps ( Nikon ) no permitía... (read more)
    Posted to Foro en Español (Forum) by loger2 on Sun, Mar 2 2014
  • Transcoding AMA linked clips

    Hi, Can anyone help with this? It's driving me slightly mental. I'm trying to conform a sequence out of media composer 6, and the editor has (despite being asked not to) linked in a whole load of clips via AMA. Having tried to export either an AAF (with links, not embedded media) or a Quicktime... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by mikedavis on Mon, Feb 27 2012
  • PROBLEMAS CON LINK TO AMA VOLUME

    Hola amigos, tengo un problema. He estado tratando de linkear mi proyecto de Avid MC 5.5 a mi disco duro externo, donde guardé mis media de la tarjeta Sxs de SONY, pero no me deja hacerlo. aparece un mensaje que dice "unable to link any clip at E:\CORTOMETRAJE\CARPETA" y no sé... (read more)
    Posted to Foro en Español (Forum) by pabloarribas on Sat, Jul 16 2011
  • PROBLEMS WITH LINK TO AMA VOLUME EN MC 5.5

    Hello, i need help! (excuse my english, i'm from Chile and i´m learning the lenguage) now in my home, i got a great PC HP Workstation etc etc, with Avid MEdia Composser 5.5.1. I shot a short film using the PMW-F3 Camera, of SONY (XDCAM). I saved the Media in a external disc (E:\), and i´ve... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by pabloarribas on Sat, Jul 16 2011
  • unable to link AMA

    Just upgraded from MC 4.5 to 5.5 and opend my projects that were linked to multiple AMA Volumes. None of my AMA media would show up. Tried everything I could think of and read through forums etc and finally found the answer on the Avid Knowlege Base. In MC 5.5 you will need to download and install all... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Nathan on Thu, Mar 24 2011
Page 1 of 1 (8 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller