Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • PROBLEMAS CON LINK TO AMA VOLUME

    Hola amigos, tengo un problema. He estado tratando de linkear mi proyecto de Avid MC 5.5 a mi disco duro externo, donde guardé mis media de la tarjeta Sxs de SONY, pero no me deja hacerlo. aparece un mensaje que dice "unable to link any clip at E:\CORTOMETRAJE\CARPETA" y no sé... (read more)
    Posted to Foro en Español (Forum) by pabloarribas on Sat, Jul 16 2011
  • PROBLEMS WITH LINK TO AMA VOLUME EN MC 5.5

    Hello, i need help! (excuse my english, i'm from Chile and i´m learning the lenguage) now in my home, i got a great PC HP Workstation etc etc, with Avid MEdia Composser 5.5.1. I shot a short film using the PMW-F3 Camera, of SONY (XDCAM). I saved the Media in a external disc (E:\), and i´ve... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by pabloarribas on Sat, Jul 16 2011
  • unable to link AMA

    Just upgraded from MC 4.5 to 5.5 and opend my projects that were linked to multiple AMA Volumes. None of my AMA media would show up. Tried everything I could think of and read through forums etc and finally found the answer on the Avid Knowlege Base. In MC 5.5 you will need to download and install all... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Nathan on Thu, Mar 24 2011
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller