Latest post Wed, Jun 16 2010 7:24 PM by David Hackley. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jun 16 2010 12:55 AM

    Source audio OK, Record and Timeline audio missing

    (Edited)  Job, sorry about the "kaput".  Maybe this edited rewrite will better explain.  Hope so.

    MC5 was working very well for me, but somewhere along the line I must have done something to shut down the audio for the Record Monitor and the Timeline.  They have no audio for either play or scrub.  On the other hand the Source Monitor still has audio for both play and scrub.  What did I do to get this and how do I restore  the Record Monitor and the Timeline play and scrub audio?  Thanks for any help.

    Intel Core2Duo 6400@2.13 GHz, Asus P5W DH DLX, 2GB Ram, XP Pro SP3, MC5.0.3.2, QT V7.6.6, AL V7.2, Sapphire Radeon 4750 512 MB PCI-x, Pinnacle 710-USB... [view my complete system specs]
  • Wed, Jun 16 2010 1:16 AM In reply to

    Re: Source aidio OK, Record and Timeline audio kaput

    We'll need a little more info than "kaput".

    Media Composer /w Symphony option | PT-HD | Win7Pro64 HP | OSX MBP | ISIS5000 | Nitris DX | Artist Mix & Transport & Color | AJA T-Tap | Decklink... [view my complete system specs]
  • Wed, Jun 16 2010 7:24 PM In reply to

    Re: Source aidio OK, Record and Timeline audio kaput

    Bump, please, somebody, help with this.

    Intel Core2Duo 6400@2.13 GHz, Asus P5W DH DLX, 2GB Ram, XP Pro SP3, MC5.0.3.2, QT V7.6.6, AL V7.2, Sapphire Radeon 4750 512 MB PCI-x, Pinnacle 710-USB... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller