Latest post Tue, Feb 20 2018 8:17 AM by gorky. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Feb 20 2018 12:02 AM

    • jef
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Sun, Feb 26 2006
    • Maryland
    • Posts 3,375
    • Points 40,765

    MC 2018.2 and AJA Kona 3G issues

    I am doing testing on MC 2018.2 on Mac 3.1 running 10.11.6 and the latest AJA driver 14.0.1 for the KONA 3G IO card.  This is a new install of OS, Avid and AJA.  New user on Avid.

    I am running into some issues.  Before I bring these up with AJA I wanted to see if any others are having these issues.

    1. Releasing the hardware IO only work intermittently and at some point stops altogeather.

    2. When audio scrub is enabled, advancing frame by frame does not update on the broadcast monitor, only the computer monitor.  Turn audio scrub off and advancing frame by frame works as expected.

     

    Thanks for any feed back you might have.

    Jef

     

    Avid DS 11.0.2 R.I.P | MC "Well, it depends ..." mostly 8.10.0 but playing w 2018.11| OS 10.11.x - various MacPro Towers - home system MacPro... [view my complete system specs]

    _____________________________________________

    Jef Huey

    Senior Editor

    Old Stuff  http://vimeo.com/album/3037796

  • Tue, Feb 20 2018 8:17 AM In reply to

    • gorky
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 16 2005
    • Posts 140
    • Points 1,725

    Re: MC 2018.2 and AJA Kona 3G issues

    I have a problem with AJA Io Express even without audio scrub.

    Video monitor have bad update on trimming, bad work with Euphonic Transport.

    But who is guilty?

    MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014), 2,8 GHz Intel Core i7, NVIDIA GeForce GT 750M 2048 MB, OSX 10.11.6 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller