Latest post Tue, Oct 13 2015 8:33 PM by RalphC. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Oct 8 2015 2:23 PM

    Audio stuck in a loop after playback stops...

    I've got an editor with an issue whereby he hits stop and yet audio keeps repeating in a loop over and over again and you have to repeatedly hit stop and play a few more times to get it to shut up.  It loops maybe the last couple of frames of audio.

    It seems to only happen on the source side monitor.  Anyone seen anything like this?

    MC 6.5.4 on an HP Z800 with a Kona 3G attached.  Connected to an ISIS 5500.

    Cheers,

    Andi

    Macbook Pro (Retina, 15-inch, mid 2014) 2.5GHz Core i7 16GB 1600 MHz DDR3 NVIDIA GeForce GT 750M 2048MB MacOS Sierra 10.12.6 MC 2018.9.0 Symphony... [view my complete system specs]
  • Fri, Oct 9 2015 9:02 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,757
    • Points 19,345
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Audio stuck in a loop after playback stops...

    ripvanmarlowe:

    I've got an editor with an issue whereby he hits stop and yet audio keeps repeating in a loop over and over again and you have to repeatedly hit stop and play a few more times to get it to shut up.  It loops maybe the last couple of frames of audio.

    It seems to only happen on the source side monitor.  Anyone seen anything like this?

    MC 6.5.4 on an HP Z800 with a Kona 3G attached.  Connected to an ISIS 5500.

    Cheers,

    Andi

      I've been searching for similar post on the Forums, but could not find any, did you try removing the last frame just to see if the issue occurs.

     

    Regards,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Sat, Oct 10 2015 10:09 AM In reply to

    • Lukas Boeck
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Jul 31 2015
    • Austria
    • Posts 466
    • Points 5,480

    Re: Audio stuck in a loop after playback stops...

    i'd guess the aja card is to blame.

     

    deacivate & see what happens.

    MC 8.4.4 Cusom bulid Supermicro X9SRL-F, 32 Gig Ram, 3ware 9750 6x6TB Seagate EC Drives, LSI 9207 + LTO-6, Mojo DX, Artist Color, Flanders CM240, GTX 1070... [view my complete system specs]
  • Tue, Oct 13 2015 8:33 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,757
    • Points 19,345
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Audio stuck in a loop after playback stops...

    Lukas Boeck:

    i'd guess the aja card is to blame.

     

    deacivate & see what happens.

     

     

    Silly question Stick out tongue but the project is already rendered?

     

     

    Regards,

    Ralph

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller