Latest post Sat, Mar 28 2015 12:05 AM by DStone. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Mar 25 2015 3:10 PM

    • Steve Sidoruk
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Cheshire, CT USA
    • Posts 68
    • Points 1,055

    FIREWIRE Capture Audio Error???

    Have latest MC 8.3.1.34700, never had a problem with Firewire capture before. 

    But now getting: "YOU HAVE CAPTURED MATERIAL WHOSE AUDIO SAMPLE RATE DOES NOT MATCH THE AUDIO PROJECT SETTING OF 48000. THESE PORTIONS WILL HAVE SUFFERED SOME QUALITY DEGRADATION.  DO YOU WANT TO SAVE THIS CLIP?"

    Capturing from a Sony Digital 8.  Clip stops at 15 second length.  When I do save the clip, the audio sounds fine.

    Any thoughts or solutions???

     

    Thanks,

    Steve

     

     

    Win 10 64-bit Intel MBoard DX58SO2 Extreme Series; Intel Core i7 CPU, 3.07 GHz; 32 GB RAM; NVIDIA QUADRO FX 1700, PCIE; Readyboost 16 GB; MC 8.5.2; Matrox... [view my complete system specs]
    Filed under: ,
  • Sat, Mar 28 2015 12:05 AM In reply to

    • DStone
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Massachusetts
    • Posts 3,527
    • Points 45,365
    • Moderator: Media Composer Getting Started

    Re: FIREWIRE Capture Audio Error???

    Have you captured these clips before succesfully? If this is the first time you've tried for these clips, is it possible you've shot them with 12-bit audio and not 16-bit?

    DIY quad core I7-4790K, 32Gb, NVidia GTX 970 4GB, Win 10 Pro, MC(generally the latest or the one just before), MC 7.x [view my complete system specs]

    Dave S.

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller