Latest post Thu, Oct 31 2013 11:51 PM by jwrl. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Oct 28 2013 7:13 PM

    need to import P2 to 5.5

    i am firing up my suite for the firts time in a while, and I don't have 7 on my system, and I am looking for the AMA plugins for 5.5.1

     

    I am having a hard time linking to P2 files, I'm getting the dreaded "Unable to link any clips"

     

     

    Filed under: , , ,
  • Thu, Oct 31 2013 7:34 AM In reply to

    Re: need to import P2 to 5.5

    Have you tried copying the clips from the card into Avid MediaFiles/MXF/1? Then open media tool and scan for the clips. This used to work very well for me...

    i7 3.4 GHz | Asus HERO Z170 | 32GB Ram | Quadro k620 | Intensity Pro 4K | WIN7 64bit Pro [view my complete system specs]
  • Thu, Oct 31 2013 11:51 PM In reply to

    • jwrl
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Melbourne, Australia
    • Posts 8,385
    • Points 97,005

    Re: need to import P2 to 5.5

    Thomas Erichsen:
    This used to work very well for me...
    Still does on MC7, too.  Just remember to copy the contents of the VIDEO and AUDIO folders into MXF/1 (or ../2 or ../3 or whatever), not the P2 folders themselves.

    MC 7.0.4 - Asus P6T Deluxe V2 mobo - Intel i7 920 2.66GHz - Windows 7 Ult64 SP1 - nVidia Quadro FX 1800 - 16 Gbyte low latency DDR3 RAM - Internal 8 Tb... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller