Latest post Tue, Jul 14 2009 11:08 PM by mcstudios. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Jul 9 2009 3:00 PM

    • mcstudios
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 16 2008
    • Posts 20
    • Points 290

    MC 2.7.2 - DecompStream::GetStreamingLongGopFrame error setting decode params, status 1

    Hello everybody!

    i hope someone can help me, because i have little time left to finish my project. its horrible!

    well. at first, yesterday everything works fine, i was cutting a concert with the multicam-function of the avid mc. but after maybe 2 or 3 hours of work, a f***ing problem appeared! im really angry about this, the project is really important for me....it have to work!!!! but it does not.

    this is the message:

    Exception: DecompStream::GetStreamingLongGOPFrame error setting decode params, status 1

    in the multicam i'm using 3 DV-Cams and 2 HDV-Cams. everytime the timeline comes to an hdv-material-part, it stops and show the message!!! im really confused. how something like this happen? if i try to go on and cut another part new, i can't elect the hdv-streams!! only dv-works fine. before this error everything was fine! please help me, in this way, i cannot finish my video and this could be my financial ruin!

    i hope you've understand me, plese write anything helpful for me!

    greetings from germany

    c.

     

     

    Avid Media Composer 2.7.2 AMD Athlon X2 6000 3 GB OCZ Ram, XTC Gold Edition ATi Radeon HD 2600 XT System Drive: Excelstore 160 GB Media Drive: WD... [view my complete system specs]
  • Thu, Jul 9 2009 3:11 PM In reply to

    • mjolnarn
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Feb 8 2006
    • Sweden
    • Posts 13,346
    • Points 159,335

    Re: MC 2.7.2 - DecompStream::GetStreamingLongGopFrame error setting decode params, status 1

    Do a duplicate of your sequense, put it into a new bin and transcode it, are you working in Sd or Hd mode ?

    Mac: 17" Macbook Pro i7 2,66 ghz with 8Gb Ram, 500gb 7200rpm drive___ PC_NEW Win10 Pro Mbo Asus Rampage IV Black CPU Ivy Bridge-E 4960X ( = 12 x 4... [view my complete system specs]

    Tomas 

     

  • Tue, Jul 14 2009 11:08 PM In reply to

    • mcstudios
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 16 2008
    • Posts 20
    • Points 290

    Re: MC 2.7.2 - DecompStream::GetStreamingLongGopFrame error setting decode params, status 1

    well, i'll give this a try....but i'm really sure, it will change nothing....now i've updated from 2.7.2 to 3.5.1 but nothing changed....i'm not happy about the media composer....!

    has anyone another advice for me? i would be so happy, if you can help me!

    greetings from germany,

    c.

    Avid Media Composer 2.7.2 AMD Athlon X2 6000 3 GB OCZ Ram, XTC Gold Edition ATi Radeon HD 2600 XT System Drive: Excelstore 160 GB Media Drive: WD... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller