Latest post Fri, Apr 12 2019 2:12 PM by insch. 10 replies.
Page 1 of 1 (11 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Feb 8 2019 11:39 AM

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    MC hanging on plug-in on launch

    MC hangs for some considerable time (minutes) when launching. The plug-in in question is AMPIPluginDSM.avx. It does launch eventually. Any advice?

    Thanks

    MC 2018:11.0

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Fri, Feb 8 2019 12:42 PM In reply to

    • Tom Pearson
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Thu, Mar 1 2007
    • Los Angeles CA / Minneapolis MN
    • Posts 2,161
    • Points 23,185

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    Have you upgraded to the latest version? I am running it on a mac pro and I am not experiancing the issue

     

    Mac Pro 3.5 gig 6 core 64 gig ram D700 radons with ssd os drive with a 20 tb raid, Artist Mix and Artist color Artist control [view my complete system specs]

    Tom Pearson

    Director/Writer Big Picture Films

    Sound Designer/Sound Editor Hollywood Sounds

    WWLD

  • Fri, Feb 8 2019 1:40 PM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    Thanks Tom

    I am running the latest version of MC but don't know about the version of the plug-in. I don't know what this plug-in does.

     

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Tue, Feb 12 2019 7:12 PM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    Any ideas, anyone?

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Thu, Feb 14 2019 3:46 PM In reply to

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    I can't find that plugin on my system.

    Can you search for it and see where it's located? Then drag it to the desktop and relaunch.

    EDIT: Cancel that...I just found it...it's buried in the application.

    I might suggest an uninstall / reinstall to see if that clears things up.

    Symphony v8.8 | OS 10.11.6 • Nitris DX • 12-core MacPro (Mid 2012) • 36 GB RAM • Facilis Terrablock 24EX [view my complete system specs]

    -- Kevin

  • Mon, Feb 25 2019 10:40 AM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    I have finally got round to re-installing MC. I did an un-install and clean install but MC is still hanging on launch - grab attached. Any ideas anyone?

    Thanks

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Tue, Mar 5 2019 10:20 AM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    Any ideas anyone?

    Thanks

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Tue, Mar 5 2019 1:24 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,214
    • Points 218,175
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    insch

    there is a plug in that is most likely not compat.  Go to the AVX plug in folder and drag it to the desktop.  Then launch.  If it works as I suspect then duplicate the folder.  Put it back where it came from and take a few plug in's out.  restart and keep doing that until you find the culprit.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Tue, Mar 5 2019 1:55 PM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    Thanks Marianna - that fixed it. There was only one file in that folder: AvVectorScope.bundle and it was obvioulsy causing some issues. Really appreciate your help. Now MC launches quickly.

     

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Mon, Mar 25 2019 12:55 PM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    It's back! MC is hanging on same message on launch. I have check the AVX Plug-ins folder and it's empty. Any thoughts?

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Fri, Apr 12 2019 2:12 PM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 258
    • Points 3,050

    Re: MC hanging on plug-in on launch

    Anyone?

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (11 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller