Latest post Mon, Mar 2 2015 7:41 PM by wolfgang. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Mar 1 2015 1:28 PM

    • JoeProcopio
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • New York City
    • Posts 455
    • Points 5,590

    AVID 8.3/AJA KONA 12.1 driver audio output issue

    Anyone else see this/have a fix?   I only see stereo...No option on audio output tool, everything is greyed out except stereo and mono.  If u roll back the driver to 10.6, all options are there...

     

    Mac 5,1 OS X 10.8.5 AVID 8.3 KONA 3G.

    MC v8.x on 5,1 and 6,1 Mac Pros, ISIS 5000 with 192TB of storage. [view my complete system specs]

    Joe Procopio Broadway Video AVID|DS Artist AVID Tech

  • Mon, Mar 2 2015 3:14 PM In reply to

    Re: AVID 8.3/AJA KONA 12.1 driver audio output issue

    Same issue here.  I've reported this to both AJA and Avid. AJA has confirmed that this is a bug on their part and are working on a fix. 

    Lee

    Daytime Gig Gear Hardware: HP Z820 32gb ram • AJA Kona LHi • Xtore 5tb RAID • NVidia Quadro 5000 • JVC 24" HD-SDI monitor • Avid Artist Color &... [view my complete system specs]
  • Mon, Mar 2 2015 7:41 PM In reply to

    • wolfgang
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Sep 17 2010
    • vienna, austria
    • Posts 48
    • Points 545

    Re: AVID 8.3/AJA KONA 12.1 driver audio output issue

    the 12.1 driver does also not work with smoke and qtake

    macpro 5,1 12-core 2 x 3,46GHz, 96GB/2 x 2TB SSD/2 x 1TB SSD/16TB HD/AMD vega64/BMD decklink 4k extreme 2 x EizoFX2431 macbookpro 15"retina 2017 3... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller