Latest post Tue, Nov 5 2013 12:05 AM by Saylur. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Nov 1 2013 10:34 AM

    • Hugh Moore
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Mar 29 2010
    • South Australia
    • Posts 44
    • Points 570

    Upgrade to 6.0.5 Problem Deactivating

    Want to Deactivate before upgrade to 6.0.5 from 6.0.3

    When I open Avid Licence Control Utility it shows the Deactivate button, but when I click it I get "x" in red?

    Been a while since ive done this and never had this before, any tips.

     

    Thanks 

     

    Hugh

     

    MC 8.3.1 MB: Gigabyte EX58-UD5 Video: Nvidia GeForce GTX750 RAM: 12 GB Windows 10 Boot Drive: SSD Monitors: Dual User: Hobbyist [view my complete system specs]
  • Fri, Nov 1 2013 1:19 PM In reply to

    • DStone
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Massachusetts
    • Posts 3,902
    • Points 49,890
    • Moderator: Avid Media Composer for Liquid
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC
      Moderator: Media Composer Getting Started

    Re: Upgrade to 6.0.5 Problem Deactivating

    Just out of curiosity, why do you want to deactivate before doing the upgrade?

    DIY quad core I7-4790K, 32Gb, NVidia RTX 2060 Super 8, Win 10 Pro, MC (generally the latest or the one just before) [view my complete system specs]

    Dave S.

  • Sat, Nov 2 2013 3:26 AM In reply to

    • Hugh Moore
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Mar 29 2010
    • South Australia
    • Posts 44
    • Points 570

    Re: Upgrade to 6.0.5 Problem Deactivating

    Havent upgraded MC for a while and thought you had to. My bad :)

    All, good, have successfully updated.

    Thanks

     

     

    Hugh

    MC 8.3.1 MB: Gigabyte EX58-UD5 Video: Nvidia GeForce GTX750 RAM: 12 GB Windows 10 Boot Drive: SSD Monitors: Dual User: Hobbyist [view my complete system specs]
  • Sat, Nov 2 2013 6:00 AM In reply to

    • jwrl
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Melbourne, Australia
    • Posts 8,450
    • Points 98,435

    Re: Upgrade to 6.0.5 Problem Deactivating

    DStone:
    Just out of curiosity, why do you want to deactivate before doing the upgrade?
    Hugh Moore:
    Havent upgraded MC for a while and thought you had to.
    You do and you don't.  It's unnecessary to deactivate when doing a point release upgrade.  Although my understanding is that it's considered advisable to do it even then - which you obviously couldn't.  That suggests to me that if you wanted to deactivate, move to another PC then reactivate, you couldn't do that either.  In other words your license is fixed to that PC.

    It might be a good idea to take this issue up with Marianna.

    MC 7.0.4 - Asus P6T Deluxe V2 mobo - Intel i7 920 2.66GHz - Windows 7 Ult64 SP1 - nVidia Quadro FX 1800 - 16 Gbyte low latency DDR3 RAM - Internal 8 Tb... [view my complete system specs]
  • Mon, Nov 4 2013 7:03 PM In reply to

    • johnnytex
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Apr 18 2006
    • Dallas
    • Posts 152
    • Points 1,905

    Re: Upgrade to 6.0.5 Problem Deactivating

    I am having the same issue if anyone has a solution.

    Sys 1: z800 Windows 10 Pro 64 48g Ram Quadro P4000 MC 8.9.3 QT 7.7.9 Nvidia 385.08 [view my complete system specs]
  • Tue, Nov 5 2013 12:05 AM In reply to

    • Saylur
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Laguna Woods CA
    • Posts 485
    • Points 6,120

    Re: Upgrade to 6.0.5 Problem Deactivating

    I had the same problem, when I tried to deactivate I got a 202 or 203 error code. I called the help number and after a short discussion "we" decided it would be best to go ahead and install 6.05 and they would call back in an hour and see what happened. Well all went very well after the install 6.05 was still activated and is up and running. Even better I did receive a return phone call, these folks do a great job. Sorry I dont have that number with me at the present time.

    MC-6.0.5,MB Asus Z87 Expert 1150 ATX,Intel Core i7 4770 3.4 Ghz CPU,32GB Kingston DDR3 Mem.,Samsung 840 250GB SSD,Win 7 Pro SP 1, QT 7.7.3,PNY Quadro K2000... [view my complete system specs]

    Regards

    Mike

Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller